Drown the Clown

Drown the Clown

Na het succes van vorig jaar presenteren wij wederom met trots: Drown the Clown!

Dit jaar breidt het Sint Rosa festival de unieke samenwerking met het Carnivale festival Den Haag uit. We wisten niet van elkaars bestaan tot we dit jaar op magische wijze tot elkaar kwamen. Het Sint Rosa festival is dan ook zeer verheugd om dit jaar twee van de vele topacts van het Carnivale festival Den Haag aan u te mogen presenteren, waaronder ‘Drown the Clown’.

The one and only: Clown Johny en de bak met water!

Drown the clown is een clown die je graag ‘verdrinkt’. Je moet wel gevoel voor humor hebben, staat er waarschuwend op het bordje van de attractie ‘Drown the clown’. En dit is niet geheel overbodig.

De beledigingen die de deelnemers aan het spel naar het hoofd krijgen geslingerd zijn niet van de lucht als weer een bal zijn doel mist. Luid gelach in het publiek is het resultaat, maar de clown blijft hoog en droog in zijn kooi. Het doel van de attractie is de clown in de bak met water te doen belanden, waar hij boven zit. Maar het raken van de schijf blijkt moeilijker dan gedacht, tot leedvermaak van de clown.

Toch zit de clown daar niet helemaal veilig, want als een bal vol de schijf raakt, gaat hij toch kopje onder. “Hè hè” roept hij als hij drijfnat weer op zijn stoel klautert. “Na 28 pogingen eindelijk succes. Maar van de opbrengst kan ik wel je vrienden uit eten nemen”.