Schaduwkabinet - Tattoostudio

Schaduwkabinet - Tattoostudio

Marcel Boonen is voor vele Sittardenaren, en ver daarbuiten, bekend als theaterproducent en metaalkunstenaar maar is veel meer dan dat alleen. Hij omschrijft zichzelf liever als cultureel ondernemer in de breedste zin van het woord. Zoals het een ware kunstenaar betaamd zocht Marcel in 2016 een nieuwe creatieve uitdaging. Daar waar zijn creativiteit als klein kind met tekenen begon werd het voor hem de hoogste tijd dit op een bijzondere manier weer op te pakken namelijk met tatoeëren. “Hiermee is voor mij de cirkel weer rond!”

De afgelopen drie jaar heeft Marcel zich met volle overgave deze kunstvorm niet onverdienstelijk meester gemaakt. Marcel werkt inmiddels in twee Limburgse tattoostudios namelijk de Bodycorner in Heerlen en sinds kort bij Joshe in Sittard. Daar komen zijn klanten van heinde en verre om een kunstwerk door hem voor de rest van hun leven op hun lijf laten te laten plaatsen. “Het mooie aan tatoeëren is, in tegenstelling tot mijn metaalkunst, dat je er nooit op uitgeleerd geraakt. Als kunstenaar moet je jezelf altijd blijven uitdagen en inspireren anders wordt het een trucje. ” aldus Marcel.

Marcel Boonen tijdens St Rosa

Marcel zal in samenwerking met tattoostudio Joshe en de Bodycorner met enkele andere tatoeëerders tijdens het St Rosa Festival aan het werk te zien zijn in een volwaardige mini tattoo-conventie. Het is zelfs mogelijk om je tijdens het festival tegen gereduceerde prijzen te laten tatoeëren tijdens de zogenoemde inloopuren. Ook is het vanaf vandaag mogelijk om vooraf een afspraak te plannen. Voor meer informatie kun je mailen naar