Club Extravaganza - Burlesque

Club Extravaganza - Burlesque

De Schone kunst van het echte Leven!

Waarom moet tegenwoordig alles mooier worden gemaakt dan het is? Vrouwen met opgespoten lippen, billen en borsten, doen mannen en kinderen vergeten hoe mooi een lichaam echt kan zijn. Kijk naar de burlesque shows op het Sint Rosa festival. Prachtige vrouwen met echte borsten en billen, waarop de vlekjes en putjes niet hoeven te worden weggewerkt. Vrouwen (en een enkele man) die zonder angst hun kunst van het leven aan u tonen en u laten meegenieten.

BURLESQUE Show & VARIETE in Style!

Nachtclub extravaganza, theater van exotica, musica excéntrica, circus van verbazing en heel veel talent !

Bewonder TOP of the BILL live performers in glitter & glamour en beleef deze onvergetelijke show tijdens het Sint Rosa festival op vrijdag en zaterdag.

Starring :

  • Croonerette La Sirène presenteert met haar golden voice een magnifieke mix van Cabaret en Showstoppers en is tijdens de show de ‘Master of Ceremony’.
  • Miss Fay Loren verleidt het publiek als Classic Fifties Beauty met haar stijl en glamour van internationaal allure ‘The Blonde Bombshell’ of the Century.

  • Miss Eva Blue de flamboyante diva wordt geroemd om haar onweerstaanbare curves en betoverende verschijningen in verrassende kostuums ‘A Madame pur sang ’

  • Mister Colins Boylesque de contortionist , stripteuze en fireman bespeelt zijn publiek met een onweerstaanbaar sexy knipoog ‘Comedy in zijn volle glorie’ en een enfant terrible de la Troupe’.