1. Dynamite Blues Band - 14:45 uur

1. Dynamite Blues Band - 14:45 uur

De Dynamite Blues Band, die werd opgericht in februari 2013, nadat ze onverwacht gevraagd werden om als Big Blind te spelen op een festival op de Azoren. Dat was het moment voor de drie oude vrienden om weer samen te komen en met aanvulling van bassist Renzo van Leeuwen, werd er snel een nieuwe naam gekozen en de Dynamite Blues Band was geboren. Zelfs voor ze ook maar opgetreden of opgenomen hadden werden ze uitgenodigd voor optreden door heel Europa, want de mensen wisten wat een vuurwerk ze konden verwachten.

In 2014 namen ze hun debuutalbum “Shakedown & Boogie” op en kregen ze weer lovende recensies in alle belangrijke bladen. Ze speelden in de populaire talkshow “De Wereld Draait Door” voor meer dan een miljoen kijkers. Ze maakte het helemaal waar op festivals als Ribs & Blues en het Belgian Rhythm & Blues Festival in Peer met hun vette, smerige geluid.

En nieuw hoofdstuk begint in 2016 met hun tweede album “Kill Me With Your Love”. Zelfs nog veelzijdiger (er zijn blazers te horen), en volwassener, zonder aan energie en plezier in te boeten. Maar je hebt nog steeds een veiligheidsbril en oorbescherming nodig en vergeet vooral niet de dansschoenen aan te trekken.